Argus Oil

Bursa Lubrifiantilor Ulei alimentar Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Lubrifiantilor - Constanta - Ulei alimentar.


   S.C. ARGUS S.A. cu sediul în CONSTANTA, str.Industriala nr.1, este o unitate reprezentativa în industria uleiurilor vegetale din Romania, atât în ceea ce priveste cota de piata, capacitatile de productie, cât si dotarea tehnica, recunoscuta fiind calitatea produselor sale.

  • Inca de la constituirea sa ca societate comerciala, in 1991, dar in special incepind cu anul 1994 a urmat o perioada de investitii sustinuta avind urmatoarele etape :
  • In anul 1994 a fost pusa in functiune o linie de imbuteliere cu o capacitate de 90.000 sticle/16 ore.
  • In anul 1996 s-a montat o instalatie de format butelii PET si s-a achizitionat linia pentru imbuteliere in PET
  • Incepind cu anul 1997 la linia de uleiuri brute s-a modernizat sectia Extractie iar in anul 1998 linia de precuratire de tip BUHLER .
  • In anul 1999 si in 2004 sectia rafinarie a fost modernizata si retehnologizata , crescindu-se capacitatea de rafinare si obtinind uleiuri rafinate prin ambele metode de rafinare, atit fizica cit si chimica ce asigura satisfacerea exigentelor consumatorilor.
  • In anul 2005 s-a realizat dotarea cu o linie de imbuteliere in bidoane de 2 L si modernizarea liniei de imbuteliere de 1 L . 

 Dotarea tehnica de înalt nivel, tehnologiile diversificate, urmarite si conduse pe calculator, exigenta controlului de calitate , asigura produse pentru gustul tuturor consumatorilor.

Servicii

 S.C ARGUS S.A detine o singura capacitate de productie, avand dotare tehnica de inalt nivel, tehnologii diversificate, urmarite si conduse pe calculator. 
 Materia prima selectionata, exigenta controlului de calitate, experienta si calitatea resurselor umane si tehnologia reprezinta secretul unor produse de calitate.
 Ca urmare a unui ambitios program investitional Argus SA a realizat o marire a capacitatii de rafinare, obtinand uleiuri rafinate prin ambele metode de rafinare, atat fizica cat si chimica.
 Imbutelierea produselor din portofoliu se face respectand normele de siguranta alimentara utilizand liniile de imbuteliere moderne si automatizate si avand capacitati de imbuteliere diversificate ce asigura satisfacerea exigentelor consumatorilor.