LUBRICA TECHNOLOGY SRL

Bursa Lubrifiantilor Ulei auto Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Lubrifiantilor - Sibiu - Ulei auto.


 Suntem o companie independenta cu capital privat, reprezentata de o echipa tanara dar cu experienta in lubrifianti auto si industriali. In calitate de distribuitor societatea noastra va pune la dispozitie intreaga gama de lubrifianti auto si industriali pentru orice tip de utilaj autohton sau de import.

 Firma noastra si-a propus sa asigure partenerilor-clienti utilizatori ai produselor din industria auto, consultanta independenta in alegerea marcii si a modelelor de autoturisme, consultanta in mentenanta auto, garantie si post garantie.

 Compania asigura servicii personalizate de consultanta client, servicii specializate cu livrarea de lubrifianti auto, lubrifianti de uz industrial, fluide functionale si fluide pentru prelucrarea metalelor, la o calitate certificata.

 Toate acestea asigura controlul exploatarii optime a miscarii automobilelor detinute individual sau a flotelor de automobile si utilitare, a motoarelor industriale si a parcurilor energetice in conditii de siguranta avand consum rational de resurse financiare. 

 Auditul reprezintă o analiză amănunţită a proceselor în care sunt implicaţi lubrifianţii. prin examinarea interacţiunilor dintre echipament şi lubrifianţi, în scopul optimizării operaţiunilor de lubrifiere şi a reducerii cheltuielilor de operare şi întreţinere.
Ca şi în cazul oricărei alte revizii, auditul lubrifianţilor trebuie să fie planificat până la ultimul detaliu. Se va avea în vedere:

  • evaluarea graficului de lubrifiere;
  • monitorizarea evoluţiei în timp a stării lubrifianţilor şi echipamentelor; 
  • întocmirea de rapoarte şi propuneri de remediere a neconformităţilor;

 

Servicii

  • ulei motor
  • ulei transmisie
  • ulei motociclete
  • vasiline