Bursa Lubrifiantilor Buzau

Bursa Lubrifiantilor Buzau


Bursa Lubrifiantilor Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Lubrifiantilor Buzau.


 • Unsori alimentare

  Unsorile sunt cea mai buna alegere daca lubrifiantul trebuie sa stea la locul de frecare pe termen indelungat. Ele nu asigura doar o lubrifiere buna ci protejeaza punctul de frecare impotriva influentelor externe ca apa, umiditatea, contaminarea, rugina si uzura. Unsoare consistenta temperaturi inalte, unsoare multifunctionala pentru industria alimentara si a bauturilor, unsori pentru valve, robineti si fittinguri, unsori pentru rulmenti si lagare de alunecare, unsori pneumatice, unsori pentru lubrifierea materialelor plastice, unsori pentru contacte, unsoare de cocos.

 • Unsori industriale

  O unsoare este un produs solid sau semi-fluid obtinut prin dispersia unui agent de ingrosare intr-un lubrifiant lichid. La aceasta se pot adauga alti componenti care sa imbunatateasca anumite proprietati speciale. Un lubrifiant care, in anumite conditii de sarcina si temperatura, trece de la starea de corp solid la cea plastica si poate sa curga ca un lichid. Atunci cand stresul termic sau sarcina au fost indepartate lubrifiantul revine la starea initiala.

 • Ulei industrial

  Ulei ambutisare, ulei compresoare, ulei hidraulic, ulei industria alimentara, ulei transmisii industriale, ulei turbine, uleiuri pentru lagare si ungere sub presiune, uleiuri pentru punti si transmisii, uleiuri pentru generatoare si motoare , ulei sintetic special pentru lanturi, ulei de taiere vegetal pentru micro-ungere, ulei de taiere si formare la rece.

 • Ulei auto

  Un ulei auto trebuie sa permita pornirea rapida, sa lubrifieze componentele motorului si sa previna uzura, sa reduca frecarea, sa protejeze de coroziune, sa pastreze curate componentele motorului si sa asigure economia de combustibil. Uleiul de motor este compus din doua ingrediente esentiale: uleiul de baza si aditivi. Uleiul de baza ii permite motorului sa realizeze functiile vitale - lubrufierea diferitelor parti ale motorului le protejeaza impotriva uzurii si deteriorarilor cauzate de frictiune. Aditivii imbunatatesc protectia motorului prin incetinirea deteriorarii uleiului, in conditii de temperatura ridicata. Ulei pentru autoturisme, ulei pentru camioane, ulei pentru utilaje agricole , ulei pentru motociclete si scutere.

 • Ulei natural

  Ulei esential de lamaie, ulei esential de lavanda, ulei esential de menta, ulei esential de pin, ulei esential de portocale, ulei esential de roinita, ulei esential de rozmarin, ulei esential de salvie tamaioasa, ulei esential de santal, ulei esential de scortisoara, ulei esential de ylang-ylang, ulei de aloe vera macerat, ulei de argan, ulei de avocado, ulei de babassu, ulei de borago, ulei de broccoli, ulei de caise, ulei de camelia, ulei de catina din seminţe, ulei de centella macerat, ulei de canepa, ulei de chimen negru, ulei de cocos, ulei de crin alb macerat, ulei de coacaze negre, ulei de galbenele macerat, ulei de germeni de grau, ulei de jojoba, ulei de kukui, ulei de macadamia, ulei de masline, ulei de margarete macerat, ulei de migdale dulci.

 • Ulei alimentar

  Uleiul comestibil este grăsime vegetală ce rămâne lichidă la temperatura camerei. Uleiurile comestibile se folosesc în bucătărie pentru mai toate operațiunile: la prăjeli, la aluaturi, la copturi, ca dressing în salate, ca liant în sosuri, în conserve, la uns. Există foarte multe tipuri de ulei comestibil ce se pot folosi la gătit: ulei de măsline, de floarea soarelui, de sâmburi de struguri, de arahide, de palmier, de nuci, de orez, de soia, de cocos etc. Uleiul de porumb, uleiul de floarea soarelui, uleiul din nuca de cocos, uleiul de masline, uleiul de arahide, uleiul de palmier.