LUBRIFICANTI 77 SRL

Bursa Lubrifiantilor Ulei auto Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Lubrifiantilor - Harghita - Ulei auto.


 77 lubricants este una dintre cele mai mari mărci de lubrifianţi independente din europa. 77 lubricants produce şi comercializează o gamă cuprinzătoare de lubrifianţi de înaltă calitate, utilizate într-o arie largă de aplicaţii. produsul este dezvoltat şi produs de specialişti, care aleg dintr-o variate largă de uleiuri de bază şi aditivi, pentru a obţine lubrifianţi, care îndeplinesc ultimele standarde ale producătorilor de automobile (oem) .

 

Uleiul este primul care determina durabilitatea unui motor. Contine doua componente de baza:
» uleiurile de baza
» aditivii.
 Uleiurile de baza reprezinta partea principala a uleiului.

 El lubrifiaza partile interne in miscare. Uleiurile de baza ale uleiului de motor pot fi formate din: petrol, materiale sintetizate chimic, o combinatie de materiale sintetice si petroliere.
 Un ulei de baza petrolier este format din diferite procente ale uleiului care formeaza produsul final. In general moleculele petroliere ale stocului de baza sunt lungi legaturi de carbon care pot fi sensibile la lovire si fierb la temperaturi relativ mici. Temperaturile motorului slabesc aceste legaturi moleculare, schimband proprietatile fizice ale uleiului.
 Diferenta fata de uleiurile de baza sintetice este ca moleculele sunt mult mai rezistente la lovire.

 Aditivii ?

 Chimicalele din componenta sistemului aditiv al uleiurilor de motor functioneaza pentru a asigura protectia coroziva, neutralizarea acizilor, mentinerea vascozitatii. Aceste chimicale ofera noilor uleiuri posibilitatea de a se adapta noilor motoare facute la standarde ridicate.
 Calitatea lor depinde si de industria producatoare de lubrifianti.

 Care este rolul unui ulei de motor?

 Uleiul de motor modern este un produs specializat, dezvoltat cu grija de ingineri si chimisti pentru a indeplini mai multe functii esentiale.
 Un ulei de motor trebuie sa:
- permita pornirea rapida
- lubrifieze componentele motorului si sa previna uzura
- reduca frecarea
- protejeze de coroziune
- pastreze curate componentele motorului
- asigure economia de combustibil