Prutul SA

Bursa Lubrifiantilor Ulei alimentar Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Lubrifiantilor - Bucuresti - Ulei alimentar.


 

 Compania  deţine Fabrica de ulei Prutul din Galaţi şi 21 de capacităţi de depozitare de cereale şi oleaginoase în 9 dintre judeţele cu cel mai mare potenţial agricol din România: Galaţi, Brăila, Călăraşi, Dolj, Iaşi, Olt, Ialomiţa, Teleorman şi Constanţa.

 Capacitatea totală de depozitare în silozurile și bazele operate este de 430.000 de tone.

 Prutul SA este o companie cu capital integral românesc şi un model de business integrat (distribuție de inputuri, prestări servicii agricole, achiziția și comercializarea tuturor tipurilor de cereale și plante oleaginoase, servicii de depozitare cereale și producție și comercializare ulei vegetal).

 Compania are sediul central în București și peste 650 de angajați în întreaga țară (în cele două divizii, ulei și agribusiness).

 Conceptul de calitate îsi pune amprenta pe toate activităţile noastre. De aceea, eforturile noastre de investiţii au vizat, în egală masură, modernizarea fabricii şi creşterea standardelor de calitate şi siguranţă a produselor.

 Prestigiosul organism de certificare, Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) a acordat Fabricii Prutul din Galaţi certificarea conform standardului ISO 9001/2008 pentru domeniul de activitate „Procesarea materiilor prime oleaginoase, rafinarea și îmbutelierea uleiurilor vegetale și comercializarea acestora”, precum și certificarea conform standardului ISO 22000/2005, pentru etapele de rafinare și îmbuteliere.

 În 2012, Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) a acordat fabricii și certificarea pentru FSSC 22000 (Food Safety System Certification). Aceasta este o schemă completă de certificare pentru sistemele de management de Siguranță a Alimentului, care se bazează pe standardele globale ISO 22000 și PAS 220, un standard dezvoltat pentru a răspunde cerințelor programelor preliminarii obligatorii în cadrul unităților de producție de produse alimentare și ingrediente.

 Aceste certificări, acordate de LRQA, organism acreditat de institutul internațional de profil UKAS (United Kingdom Accreditation Service), reafirmă angajamentul Prutul pentru calitatea tuturor produselor sale.

 

Servicii

Ulei îmbuteliat

Mărcile noastre și tipurile de ulei:

  • ulei de floarea-soarelui: Prutul, Spornic, Surâsul Soarelui, Bonatelo, Boniflor şi mărci private
  • ulei de măsline extravirgin și ulei din turte de măsline importat din Spania sub nume propriu: Picasol

Ulei rafinat vrac

Caracteristici: translucid, fără corpuri şi uleiuri străine sau grăsimi animale, adecvat consumului uman

Termen de garanţie: 24 luni de la data fabricaţiei