SC Camicos SRL

Bursa Lubrifiantilor Ulei auto Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Lubrifiantilor - Bihor - Ulei auto.


 Societatea comercială CAMICOS IMPEX S.R.L. este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în anul 1993 având ca obiect principal de activitate comerţul de lubrifianţi auto şi industriali, acumulatori auto, precum şi reparaţia şi întreţinerea autovehiculelor şi autoutilitarelor până la 3,5 tone. Societatea este reprezentată legal de dl. Mihai Pânzaru în calitate de administrator al societăţii. 
Societatea a fost înfiinţată în 1993 ocupându-se de la început cu importul direct şi distribuţia lubrifiantilor Castrol în judeţul Bihor şi în alte 9 judeţe din zonă. Începând cu anul 2001, din dorinţa de a satisface nevoile din ce în ce mai diversificate ale clienţilor, am adăugat şi alte produse în portofoliul societăţii noastre, cum ar fi lubrifianţii ARAL şi MOBIL, şi după alţi câţiva ani, lubrifianţii VALVOLINE, TEXACO şi PRISTA. Începând cu anul 2006 societatea noastră a încheiat un nou contract de distribuţie şi, ulterior, de import direct al acumulatorilor MONBAT pentru a întregi gama de produse oferite. 
Anul 2012 a reprezentat un nou pas înainte făcut de companie prin inaugurarea unui nou service auto propriu cu 6 boxe de lucru care poate asigura întreaga gamă de operaţii necesare unui autovehicul. Prin acest service am dorit să întregim oferta noastră de servicii oferite clienţilor noştri coroborată cu tarife extrem de competitive pentru a avea un raport preţ-calitate de cel mai înalt nivel. 
Toţi angajaţii companiei noastre sunt profesionişti şi posedă cunoştinţe tehnice de cel mai înalt nivel răspunzând cu profesionalism la exigenţele tot mai diversificate ale clienţilor noştri. Cunoaşterea înseamnă înţelegere şi control, iar pentru a putea vinde un produs trebuie să îi cunoşti caracteristicile, utilizarea, problemele care pot să apăra în decursul folosirii. 

 

OBIECTIVE

Promovarea imaginii unei firme este în prezent cel mai important obiectiv al fiecărui manager, astfel că firma noastră vă poate veni în ajutor cu o gamă diversificată de produse. Încă de la înfiinţare, obiectivul nostru de bază a fost şi va rămâne acela de a fi mereu alături de cerinţele clienţilor noştri, prin oferirea şi asigurarea unei game diversificate de produse de înaltă calitate în conformitate cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile precum şi de a creşte satisfacţia clientului. Suntem convinşi că putem prospera şi evolua doar prin îndeplinirea dorinţelor clienţilor noştri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentăm un produs de cea mai bună calitate.

 

RECOMANDARE

Un client mulţumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicaţia pentru faptul că majoritatea clienţilor noi ne contactează datorită recomandării firmei de către clienţii vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care în acelaşi timp ne face să fim din ce în ce mai responsabili faţă de orice potenţiali clienţi noi.

 

VALORI

Profesionalism: tindem spre performanţă prin munca în echipă şi profilul moral al individului. 
Calitatea: reprezintă valoarea de bază a firmei noastre. Aceasta ne motivează să furnizăm produse de cea mai bună calitate. 
Iniţiativă: chiar dacă fiecare client este unic, noi găsim întotdeauna soluţii pentru aceştia. De aceea, stimulăm iniţiativa şi căutarea respectivelor soluţii care să se potrivească exigenţelor clienţilor noştri.

Servicii

Pentru partea de distribuţie lubrifianţi şi acumulatori societatea dispune de următoarele resurse umane şi tehnice: 
- 10 angajaţi implicaţi direct în procesul de vânzare şi relaţia cu clienţii 
- parc auto format din 12 autovehicule şi autoutilitare pentru a onora cât mai rapid comenzile clienţilor noştri